Devuta Official CRM Partner
van New Heroes basketball

Per 1 september 2018 is Devuta de Official CRM Partner van New Heroes basketball te Den Bosch. We zijn voor ten minste twee seizoenen de verbintenis aangegaan met de Bossche Basketbalclub, met een optie op een derde contractjaar. Ambitie, Bossche nuchterheid en vastberadenheid zijn kernwaarden die Devuta en New Heroes Basketball met elkaar gemeen hebben.

Waarom gelooft Devuta in sportsponsoring?

Wij willen graag naar de next level. En nationale zichtbaarheid hoort hier bij.

Goodwill

Vanuit de liefde voor de sport en de emotionele binding met onze klanten vinden we het belangrijk om onze relaties ook uit te nodigen. En elkaar op zowel zakelijk als persoonlijk vlak wat beter te leren kennen.

Netwerken

Netwerken tijdens de business club events is de ideale manier om kennis & inspiratie op te doen door het leggen van nieuwe contacten. Samenwerken en netwerken, daar kom je verder mee

Naamsbekendheid

Devuta is al een begrip maar nog lang niet iedereen kent ons. Door de exposure van de reclame boardings en andere uitingen helpt ons dit te realiseren.

New Heroes Basketball gebruikt Devuta CRM

Als topclub wil je alles goed geregeld hebben. Daarom Devuta

Opvolging Leads

Potentiƫle sponsors & businessclub-leden kunnen gemakkelijker worden beheerd. Eenvoudig overzicht krijgen van al je relaties en een compleet klantenbeheer systeem is de behoefte waarin wij voorzien.

Businessleden beheer

De businessclub leden worden eenvoudig beheerd. Een aantal maanden voordat de sponsorcontracten aflopen verschijnen er in de agenda automatisch taken en afspraken voor de opvolging van het contract.

Events & campagnes

Alle Events en campagnes per seizoen, projectbeheer en het bijhouden van contracten en sponsordeals is waar New Heroes nu nog sterker in is geworden.

De business lounge, een ervaring op zich

Een goed CRM systeem helpt je business verder

Probeer Devuta gratis uit