Devuta maakt het verschil

Devuta is ontstaan vanuit de onvrede dat er geen goed, gemakkelijk, compleet en betaalbaar online business-programma was voor (kleine) MKB bedrijven. In het verleden hadden bedrijven vaak veel verschillende programma’s nodig hadden, zoals een agenda, boekhoudprogramma, facturatieprogramma, e-mail en een programma voor klantenbeheer om hun onderneming te runnen. De nadelen van al die verschillende programma’s zijn dat ze niet met elkaar kunnen communiceren, vaak lokaal geïnstalleerd moeten worden en complex en erg duur zijn.

Devuta is de eerste aanbieder die hier verandering in brengt, door een alles in één pakket online aan te bieden. Dit doet Devuta voor de beste prijs zodat het ook toegankelijk is voor starters, ZZP’ers en MKB bedrijven. Tevens probeert Devuta zo gebruiksvriendelijk en simpel mogelijk programma te zijn zodat ZZP’ers en (kleine) MKB bedrijven geen zware cursussen of trainingen nodig hebben. Het doel van Devuta is om voor ZZP’ers en MKB bedrijven als een ondersteunende tool te figureren zodat het maximale rendement uit een onderneming gehaald kan worden.

Bij Devuta geloven we niet in langdurende contracten en kleine lettertjes waar ZZP’ers en MKB bedrijven jaren aan vastzitten. ZZP’ers en MKB bedrijven moeten zich vrijuit kunnen bewegen. Devuta is er van overtuigd dat het programma zo van toegevoegde waarde is, dat ZZP’ers en MKB bedrijven uit zichzelf Devuta maandelijks zullen continueren. Daar zijn geen langdurende contracten voor nodig.

Een goed CRM systeem helpt je business verder

Probeer Devuta gratis uit